Begeleiding nieuwbouwprojecten

Begeleiding Nieuwbouwprojecten


Bricks zoekt actief mee naar uw ideale habitat. We brengen de mooiste woonprojecten in uw regio in kaart en we helpen u om de slimste keuze te maken. Alle door ons aangeboden projecten voldoen aan strenge kwaliteitscriteria.

Slimme inplanting:
Slim wonen begint met het kiezen voor de beste locatie. We bieden ook die projecten aan die vandaag en morgen “hot” zullen zijn. Geniet van groen en rust in de rand van de stad.

Duurzaam en energiezuinig:
We bieden woningen aan die voldoen aan de strengste energienormen en u voor jaren een lage energiefactuur en zorgenvrij wonen garanderen. U zal op beide oren slapen.

Op maat van uw leven
U wil wonen zoals u leeft. U heeft dus een duidelijk idee over hoe uw woning eruit moet zien. We bekijken samen met u hoe uw appartement kan worden ingericht, van vloer tot plafond. U wenst te investeren Nieuwbouw biedt u een rendabele en zorgeloze investering. De historisch lage rente en het hoge rendement zijn extra redenen om nu in een nieuwbouwproject te investeren.

U wenst te investeren
Nieuwbouw biedt u een rendabele en zorgeloze investering. De historisch lage rente en het hoge rendement zijn extra redenen om nu in een nieuwbouwproject te investeren.