Assistentieflats 't Oud Klooster

9260 WICHELEN

Types: Appartement
Prijzen: Van € 179.500 tot € 249.750
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 58 tot 103 m²

Prachtige assistentieflats binnen de muren van het oude klooster in Wichelen

Nieuwe assistentieflats met kwalitatieve afwerking opgetrokken binnen de bestaande muren van het oude klooster in Wichelen. De assistentieflats bestaan uit een open geïnstalleerde keuken met mooie leefruimte,berging, badkamer en 1 of 2 slaapkamers. Ideaal als opbrengsteigendom ( gem opbrengst 800€/maand) of voor eigen bewoning. Voor 10€/dag geniet u van de zorg en assistentie door het Woonzorghuis Molenkouter Wichelen, beheer en syndicus inbegrepen. Het grondaandeel valt onder het stelsel van de registratierechten en op de constructiewaarde geldt de BTW wetgeving. Indien interesse, contacteer ons op 053/70.80.90 - info@bricksimmo.be

Prachtige assistentieflats binnen de muren van het oude klooster in Wichelen

 

Nieuwe assistentieflats met kwalitatieve afwerking opgetrokken binnen de bestaande muren van het oude klooster in Wichelen.

De assistentieflats bestaan uit een open geïnstalleerde keuken met mooie leefruimte,berging, badkamer en 1 of 2 slaapkamers.

Ideaal als opbrengsteigendom ( gem opbrengst 800€/maand) of voor eigen bewoning.

Voor 10€/dag geniet u van de zorg en assistentie door het Woonzorghuis Molenkouter Wichelen, beheer en syndicus inbegrepen.

 

Het grondaandeel valt onder het stelsel van de registratierechten en op de constructiewaarde geldt de BTW wetgeving.

 

Indien interesse, contacteer ons op 053/70.80.90 - info@bricksimmo.be

 

Geen documenten