Residentie Overhamme

86% Verkocht

9300 AALST

Types: Appartement
Prijzen: Van € 387.600 tot € 424.500
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 126.84 tot 137.22 m²
Residentie Overhamme, een project met 22 appartementen, een opvallend eigen identiteit, grote woonoppervlaktes, hoge plafonds, overvloedig verlichte woonruimtes, bijna eindeloze, zuidgerichte buitenterrassen. Een groene omgeving die u geen dagelijks onderhoud vraagt, privacy en een gevoel van veiligheid. De natuur begint in je achtertuin...... Elk appartement is energiezuinig, de afwerkingen zijn van topkwaliteit en wordt volgens uw wensen afgewerkt. Er zijn nog heel wat keuzemogelijkheden, zoals vloerverwarming, ingebouwde zonneweringen, kamerhoge deuren, airconditioning, inbouw van verlichtingstoestellen, hifi-voorziening..... Het grondaandeel valt onder het stelsel van de registratierechten en op de construciewaarde geldt de BTW wetgeving. Wens je meer info of een afspraak? Bricks Immobiliën 053/70.80.90 www.bricksimmo.be

Residentie Overhamme, exclusieve villaresidentie van 22 luxe appartementen met grote, zuidgerichte terrassen in een groene omgeving aan de rand van stad Aalst.

 

De grote troef van het project is de uitstekende ligging: -  dichtbij het centrum van de stad en het O.L.V.-Ziekenhuis - directe verbinding met de ring -  de autosnelweg is zeer vlot bereikbaar - bushaltes in de directe omgeving, - groene en rustige omgeving -  met veel wandel- en fietsmogelijkheden. De appartementen hebben  grote woonoppervlaktes, hoge plafonds,  leefruimtes met veel lichtinval en door de volledig ontdubbelde en akoestisch geïsoleerde muren is privacy en comfort verzekerd. De appartementen genieten allen van een open en groen uitzicht, met terrassen aan voor- en achterzijde. Doordat er geopteerd werd voor het type doorzonappartementen, beschikken alle appartementen steeds over een overvloed aan daglicht.

U heeft de mogelijkheid om de indeling en de afwerking van uw appartement aan te passen aan uw eigen wensen en voorkeuren. Zo kunnen de ruimtes heringedeeld worden, kan vloerverwarming of gashaard voorzien worden of kan de verlichting, geluidsinstallatie of airco ingebouwd worden. Het dak wordt bekleed door zonnepanelen..De residentie heeft een ondergrondse parkeergarage  met parkings, kelders  en fietsenstalling. Residentie Overhamme staat voor luxueus en tegelijk energiezuinig wonen. Wat residentie Overhamme zo uniek maakt? Het panoramisch zicht vanuit uw leefruimte op het natuurreservaat de Gerstjens. Het grondaandeel valt onder het stelsel van de registratierechten en op de constuctiewaare geldt de BTW-wetgeving.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  Bricks Immobiliën 0477/41.46.16   Ann Hemelaer  -    www.bricksimmo.be

 

 

 

Geen documenten