Residentie Overhamme

100% Verkocht

9300 AALST

Types: Appartement (22)

Residentie Overhamme, exclusieve villaresidentie van 22 luxe appartementen met grote, zuidgerichte terrassen in een groene omgeving aan de rand van stad Aalst.

 

De grote troef van het project is de uitstekende ligging: -  dichtbij het centrum van de stad en het O.L.V.-Ziekenhuis - directe verbinding met de ring -  de autosnelweg is zeer vlot bereikbaar - bushaltes in de directe omgeving, - groene en rustige omgeving -  met veel wandel- en fietsmogelijkheden. De appartementen hebben  grote woonoppervlaktes, hoge plafonds,  leefruimtes met veel lichtinval en door de volledig ontdubbelde en akoestisch geïsoleerde muren is privacy en comfort verzekerd. De appartementen genieten allen van een open en groen uitzicht, met terrassen aan voor- en achterzijde. Doordat er geopteerd werd voor het type doorzonappartementen, beschikken alle appartementen steeds over een overvloed aan daglicht.

U heeft de mogelijkheid om de indeling en de afwerking van uw appartement aan te passen aan uw eigen wensen en voorkeuren.  Zo kunnen de ruimtes heringedeeld worden, kan vloerverwarming of gashaard voorzien worden of kan de verlichting, geluidsinstallatie of airco ingebouwd worden. Op het dak komen zonnepanelen.De residentie heeft een ondergrondse parkeergarage  met parkings, kelders  en fietsenstalling. Residentie Overhamme staat voor luxueus en tegelijk energiezuinig wonen. Wat residentie Overhamme zo uniek maakt? Het panoramisch zicht vanuit uw leefruimte op het natuurreservaat de Gerstjens. Het grondaandeel valt onder het stelsel van de registratierechten en op de constuctiewaare geldt de BTW-wetgeving.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  Bricks Immobiliën 0477/41.46.16   Ann Hemelaer  -    www.bricksimmo.be

 

 

 

Geen documenten