Residentie Better living
Dokter Andre Goffaertsstraat 14, 9300 Aalst
vanaf € 395.620
  •  3
  •  142 m²
  •  30 m²
Residentie Better living
Dokter Andre Goffaertsstraat 14, 9300 Aalst
vanaf € 395.620
  •  3
  •  142 m²
  •  30 m²

Prachtige penthouse met 3 slaapkamers en 2 terrassen.
Prachtige residentie bestaande uit 3 wooneenheden, gelegen in een heel rustige straat op 10 minwandelen van de Grote markt of het natuurgebied "Osbroek", waarvan er reeds 2 verkocht zijn.
Momenteel staat enkel de Penthouse nog te koop.
"Better living" staat voor minder stress en veel meer levenskwaliteit door een appartement dat speciaal ontworpen is met veel aandacht voor privacy en "goed gevoel".Deze twee sleutelbegrippen worden bewerkstelligd door een keuze van zeer kwalitatieve materialen en het feit dat er slechts één appartement per verdieping is.
Het Penthouse appartement op het tweede verdiep (143m²)bestaat uit een inkomhal, drie slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een open leefruimte met eethoek en moderne keuken, berging en een terras voor en achteraan (met een totale oppervlakte van 30m²). Tevens is er een heel ruime rolstoeltoegankelijke lift aanwezig. Er is ook een gedeelde fietsenstalling. Prijs is EXCLUSIEF Carport en EXCLUSIEF volledige afwerking.

Heel belangrijk is de zeer hoge kwalitatieve afwerking van het pand en het zeer lage energieverbruik: 8 zonnepanelen, zonnewerend en driedubbel glas, C+ systeem, vloerverwarming .... zorgen er voor dat een superlaag E-peil van 18 wordt gehaald.
E-peil 18 betekent een kostenbesparing op uw energiefactuur van minstens 50% t.o.v. het huidige gemiddelde appartement in de markt en tevens 5 jaar vrijgesteld van belasting op onroerende goederen. Kortom: vele duizenden euro's besparing/ terugverdieneffect per jaar!
Verdere afwerking van keuken, badkamer en binnendeuren vallen ten laste van de koper.

U kan ook voor een totale afwerking (keuken, badkamer en binnendeuren) gaan met inclusief de carport voor de prijs van 445.620€ (exclusief kosten). Het appartement kan 3 maanden na de akte of compromis zonder ‘opschortende voorwaarden’ opgeleverd worden. 

 

Voorkoop onder BTW en registratie
Heeft u interesse, contacteer Ann Hemelaer  op 0477 41 46 16 of mail naar ann@bricksimmo.be

 

Vragen? Contacteer ons

Interesse in dit project of wenst u meer informatie?

Contacteer ons

Unitlijst

Gelijkvloerse verdieping

Gelijkvloerse verdieping slpk. bew. opp. terras / tuin prijs
Appartement – 0.1 1 94 m² 9 m² / — verkocht

Eerste verdieping

Eerste verdieping slpk. bew. opp. terras / tuin prijs
Appartement – 1.1 3 143 m² 32 m² / — verkocht

Tweede verdieping

Tweede verdieping slpk. bew. opp. terras / tuin prijs
Penthouse – 2.1 3 142 m² 30 m² / — € 395.620

Meer over Aalst

Ontdek Aalst

Aalst, gelegen in de Denderstreek, is op één na de grootste stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Ze ligt ongeveer halverwege tussen Gent en Brussel. De stad omvat charmante oude gebouwen, nieuwe architectuur, historische figuren, openlucht winkelcentrum en jaarlijks vindt het bekendste en grootste carnavalsevenement in België plaats.

Als je in het groen wil vertoeven is het Stadspark van Aalst ideaal. Het park bestaat uit heel wat wandelpaden waarvan er ook enkele overgaan in het natuurgebied het Osbroek. Het park bevat ook heel wat speelterreinen en 2 visvijvers.  

Door Aalst lopen verschillende fietssnelwegen. De F414 naar Zottegem, de F27 naar Londerzeel en de F43 naar Sint-Niklaas vertrekken allemaal in de stad. Ook de F2 die tussen Gent en Brussel loopt doorkruist Aalst. 

Bekijk op kaart

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek?

Residentie Better living
Aalst
vanaf € 395.620
  •  3
  •  142 m²
  •  30 m²
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden